søndag, 29 september 2013 18:28

Resurssenter - ny avdeling på sidemenyen

Skrevet av

Vi har foretatt en aldri så liten oppgradering av vår menystruktur. Dette har blant annet ført til at vi har innført et nytt menypunkt under sidemenyen kalt Resurssenter.

Les mer:

Dette er en slags endring av det menypunktet som tidligere het "handleguide", og som delvis inneholdt noen avsnitt som ikke lengre hadde aktualitet.

I første omgang er det tre ulike hovedavdelinger i det menypunktet som er kalt resurssenter:

- I Produktdatabasen finner vi foreløpig vår veldig populære og unike oversikt over forsterkere med prosessorinngang. Denne er laget i både norsk og engelsk drakt, og den engelske utgaven har over en halv million treff.

- I Resurssenter for produkter vil du finne  har vi laget en samleoversikt over alle artikler vi har publisert for en del av produktene. Vi har i første omgang valgt ut de produsentene der vi har publisert minst 5 artikler for egen side i resurssenter. Dette er: B&W, Cambridge Audio, Creek, Dali, Denon, Dynavector, Electrocompaniet, Harman Kardon, Hegel, Marantz, NAD, Parasound, Sony, Tannoy, Thule, Vincent.
I tillegg til link til alle artiklene vi har publisert for de respektive produktene, vil vi også ha link til ulike eksterne resurssider, som Produsentens websider, Importør og forhandlere i skandinavia, merkerelaterte forum, m.m.

Først ut er Resurssenter for Linn, som er den produsenten der vi har publisert flest relaterte artikler. Denne websiden er allerede publisert - du kan lese den her.

- Resurssenter for arrangementer. Her lager vi en resursside for arrangement som vi har dekket flere ganger. I første omgang gjelder dette for Hi-fi messa i Horten, og Vossajazz.


Sist redigert søndag, 29 september 2013 19:33
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.