torsdag, 22 august 2013 10:18

Dali lanserer ny høyttaler i Zensor-serien

Skrevet av

Den danske høyttalerprodusenten kommer med et nytt familiemedlem i familien Zensor. Hils på Zensor 3.

Les mer:

Vårt først møte med Zensor-serien var på et pressetreff i København for et par år siden. Lars Worre var med rette stolt over hva de hadde fått til i en serie der ambisjonen var å få mest mulig kvalitet ut av et begrenset budsjett, der man dro mest mulig veksler på de mer påkostede modellene. Resultatet var overraskende vellydende Zensor 7, og en lillebror i Zensor 1 som også lød forbløffende bra, selv om det var en klar begrensning i hvor dypt den kunne gå.

Nå lanserer Dali en storebror til Zensor 7, der produsenten gir inntrykk av at ambisjonen er så stor at den skal gi tilstrekkelig bassnivå til at den unngår mangellapp i dette området, selv uten bruk av subwoofer.

Volumet i Zensor 3 er med sine 351 x 205 x 293mm over det doble av lillebror Zensor 1, og vekten er økt med 50%. For å betjene frekvensområdet under 2,6kHz har Dali hentet et 7-tommers element forsterket med trefibre fra Zensor 7.

Vi kjenner foreløpig ikke pris eller lanseringstidspunkt.

KES

 

Sist redigert torsdag, 22 august 2013 10:23
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.