Skriv ut denne siden
onsdag, 01 april 2020 11:53

To gode nyheter for Huawei P40 Pro

Skrevet av

For potensielle eiere av P40 Pro dukket det i dag opp to gode nyheter. Stikkord er DxOMARK og Netflix.

Det nye foreløpige flaggskipet til Huawei ble lansert for en uke siden sammen med P40 og det egentlige flaggskipet som kommer litt sener i år – P40 Pro+. Vi publiserte en grundig presentasjon av disse sist helg, og antok at spesielt toppmodellene ville være vanskelig å slå på kamerafronten.

Ny rekord i DxOMARK

Nå har den nærmest offisielle bekreftelsen kommet. DxOMARK er en testinstans som blant annet tester kamera i mobiltelefoner, og nå er dommen på plass. 128 poeng som en kombinert score på foto og video er fire poeng over den forrige ferske rekorden. Denne ble satt av Oppo sitt nye flaggskip Find X 2 Pro som vi skrev om for noen uker siden, sammen med Xiami Mi 10 Pro. De fikk begge 124 poeng, og slo dermed hårfint Mate 30 Pro som hadde den tidligere rekorden på 123 poeng.

DxOMARK testen kan leses her

Netflix

Den andre gladmeldingen for P40 Pro kom fra Huawei i dag. De melder om at alle P40 Pro med EMUI 10.1 og sw-versjon 112 har DRM codec Widevine og Clearkey, og dermed kan Netflix-appen spilles av.

 

Sist redigert onsdag, 01 april 2020 12:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.