Skriv ut denne siden
lørdag, 16 november 2019 12:46

Thalia – håndlaget hodetelefon utenfor allfarvei fra Erzetich

Skrevet av

Erzetich lanserer en ny hodetelefon. Det er ikke akkurat en modell det går tretten av på dusinet.

Blaz Erzetic er en mann med musikalsk bakgrunn, og har fire plateutgivelser bak seg. Men i 2012 utvidet han repertoaret og startet selskapet Erzetich Audio i Slovenia. Det har spesialisert seg på HeadFi, med fire hodetelefonforsterkere, og til nå to hodetelefoner. Forsterkerne strekker seg fra prisklassene moderat mellomklasse til tung HighEnd, og vi skrev om toppmodellen Deimos da den ble lansert for fem år siden.

 

 

 

Erzetich Thalia

Nå utvider Blaz Erzetic hodetelefonrepertoaret med en ny relativt rimelig modell. Denne modellen skiller seg fra de to tidligere modellene på flere punkt. For det første har den lett vekt – med sine 270 gram konkurrerer den med flere av de trådløse modellene på markedet til tross for at de er produsert i tre og metall. Thalia er klart designet med tanke på bærbar bruk. Men dette er likevel kablede modeller, og leveres med en avtakbar sølvbelagt OFC-kabel med gullbelagte plugger.

Blaz Erzetic hevder at Thalia er markedets første bærbare hodetelefoner som er håndlaget, og det er lagt vekt på at de skal kunne repareres. De er laget i to ulike treslag – modellen Tilia som er et mørkt treslag, og Salvage, som er utpreget lyst og bærer preg av gjenbruk. Unektelig tidsriktig i våre dager. Det er en konstruksjon på de åttekantede ørekoppene.

Erzetich Audio forhandles i Norge av Høium HiFi

 

Les mer om Thalia hos Erzetich

 

 

 

Sist redigert fredag, 22 november 2019 15:10
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe