søndag, 07 april 2019 07:22

Powerbeats Pro - helt trådløse earpods fra Beats

Skrevet av

Beats introduserer helt trådløse sports-earpods. Powerbeats Pro har en litt uvanlig tilnærming til oppgaven.

Beats har fra før vist at de er høst kompetente til å produsere trådløse ørepropper som fungerer godt. Inne minst innen øvelsen stabil overføring var det Powerbeats3 som kom best fra det i vår minitest av tre trådløse ørepropper. Og også på lydkvalitet pustet den Beoplay E8 i nakken, til tross for at sistnevnte ha 50% høyere veil. pris.

 

 

Ørefeste

Men der Powerbeats3 er trådløse med kabel mellom de to proppene, kommer nykommeren i samme kategori som BeoPlay E8 – såkalt helt trådløse. Den store utfordringen med helt trådløse earpods er å få de til å sitte stabilt og sikkert på plass. Og definerer du produktet som Workout earphones er det ingen som trenger å lure på om produsenten har lagt lista høyt. Hvorvidt det virkelig fungerer skal vi være avventende med å mene noe om, men de har laget et konsept som burde ha gode forutsetninger for å fungere. For der andre lager en klo som skal feste seg inni det ytre øret, har Beats heller valgt å utstyre Powerbeats Pro med en bøyle som går bak øret. Ikke et ukjent grep, for dette gjorde de også på Powerbeats2. Men meg bekjent er Beats de første som implementerer dette på helt trådløse earpods.

 

 

Powerbeats Pro

Powerbeats Pro kommer utstyrt med en ladeboks med godt avrundede kanter, godt inspirert av boksen til BeoPlay E8. Beats lover opp til 9 timer spilletid, og med bare 5 minutt påfyll er du sikret 1½ time ekstra spilletid.

Powerbeats Pro er kompatibel med iOS, og du får hjelp av Siri til å kommunisere med poddene. Det er også sensorer som oppdager om du tar poddene av- og på, og slår lyden tilsvarende av og på.

Fire tilgjengelige farger, og en prislapp i Norge som gjør at den skulle være konkurransedyktig i det øvre segmentet..

 

Pris i Norge er 2.590,-

Les mer om Powerbeats Pro hos Beats.

Sist redigert søndag, 07 april 2019 07:43
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.