Skriv ut denne siden
tirsdag, 15 januar 2019 19:17

Skullcandy Push – helt trådløse earbuds på budsjett

Skrevet av

Amerikanske Skullcandy har et særpreget sortiment av in-ear hodetelefoner. Nå lanserer de helt tådløse earbuds, og de har døpt barnet for «Push»!

I Park City i Utah finner vi Skullcandy. De ble grunnlagt i 2003 av Rick Alden, og utviklet etter hvert teknologien LINK – en trådløs teknologi for å kommunisere via mobiltelefoner.

I sortimentet finner vi en del modeller med trådløse earbuds, og en fellesnevner er at de benytter en bøyle i kombinasjon med buds. Men også mer konvensjonelle on ear og over ear modeller er i sortimentet.

 

 

Skullcandy Push

Skullcandy Push er altså helt trådløse, og konseptet gir uvegerlig sterke assossiasjoner til Beoplay E8, som vi testet for kort tid siden. Et etui som også gir trådløs lading er en del av konseptet. Det samme er kommunikasjon ved hjelp av tapping på earbuds, etter avtalt stammespråk.

 

 

Activate Assistanse

Activate Assistance er et system som gjør at du kan styre Push med stemmen – ikke ulikt Siri. Det er ellers et konsept som Skullcandy kaller FitFin Ear Gels, som skal gi sikker festing til øret. Og skulle uhellet være ute, har Skullcandy et system for å kjøpe eventuelt tapte enheter til en rabattert pris.

Vi har bestilt et sett for test, og håper å kunne besvare om lyden er akseptabel på disse earbuds som koster en brøkdel av Beoplay E8. Følg med…!

 

Earbuds kan bestilles her.

 

 

Sist redigert tirsdag, 15 januar 2019 19:23
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe