fredag, 04 august 2017 10:14

Goldring E-series – nye MM-pickuper fra England

Skrevet av

 

Goldring lanserer en ny serie med pickuper. Det er tre lavprismodeller, alle med MM-konstruksjon og Magnetic Duplex Technology™. 

 

Den engelske produsenten Goldring er ingen novise innen pickupproduksjon. Selskapet starter sin karriere i Berlin i 1906, men flyttet til England i 1933.

Den nye E-serien befinner seg i budsjett-segmentet, og har tre modeller. Goldring har fra før pickupkonstruksjoner i både MC, MI og MM-kategorien, og de nye modellene tilhører altså sistnevnte gruppe.

Alle de nye modellene har en konstruksjon som Goldring kaller Magnetic Duplex Technology™. Den består av en dobbel magnetkonstruksjon, som Goldring hevder gir mer presis sporing.

 

 

Goldring E1

Den rimeligste modellen heter Goldring E1, og har en sfærisk stift med karbonfiberforsterket oppheng. Stifttykkelsen er 0,6mm, og anbefalt nåletrykk er 1,5-2,5 gram.

 

 

Goldring E2

E2 har også en sfærisk nål, men her er opphenget laget av aluminium. Stifttykkelsen er også her på 0,6mm, og anbefalt nåletrykk er fremdeles på 1,5-2,5 gram.

 

 

Goldring E3

På denne toppmodellen i serien er vi over på en eliptisk nålekonstruksjon med en radius på 0,3x0,7mm. Opphenget er i aluminium, og anbefalt nåletrykk er også her på 1,5-2,5 gram.

 

 

Les mer om E-serien hos Goldring

Goldring importeres til Norge av Hi-FI Stasjonen

Sist redigert fredag, 04 august 2017 10:32
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe

Beslektede artikler