torsdag, 15 juni 2017 08:08

BeoPlay E4 – ny In Ear hodetelefon fra Bang & Olufsen

Skrevet av

BeoPlay E4 – ny In Ear hodetelefon fra Bang & Olufsen

Bang & Olufsen lanserer en helt ny In Ear hodetelefon med aktiv støykansellering. Den nye modellen heter E4, og skal være tilgjengelig for salg fra 15. juni.

HeadFi markedet har etter hvert blitt et viktig segment for Bang & Olufsen, og det er mange modeller tilgjengelig i BeoPlay produktlinje. VI har stort sett funnet de under benevnelsen «H», men den nye modellen danner en ny skole med navnet E4.

B&O legger stor vekt på forbedret teknologi for aktiv støydemping i den nye modellen, og sammenlignet med H3 skal det være 15dB bedre demping i bassområdet. E4 har fått støydempingsteknologien fra flaggskip-hodetelefonene H9.

 

Transparency mode

Men B&O legger ikke bare vekt på god støykansellering i E4. Med Transparency Mode har de lagt til rette for at du kjapt og enkelt jan logge deg på omgivelsene, der både musikk og støydemping blir koblet vekk.

BeoPlay E4 er lette med sine 50g. De er designet av Jacob Wagner, en designer som har mange andre modeller fra B&O på samvittigheten i tillegg til produkter for andre interiørprodusenter.

 

Veil. pris på Beoplay er kr. 2.999,-

Les mer om E4 hos BeoPlay

 

 

 

Sist redigert torsdag, 15 juni 2017 14:03
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe