mandag, 17 august 2015 11:37

Nytt mikrosystem fra Pioneer spiller blåtann i alle farger.

Skrevet av

 

Pioneer lanserer to nye kompaktsystem. Det mest iøynefallende av dem er svært fargerikt.

 

 

Pioneer X-CM35

Den dyreste serien heter X-CM35, og fås i hele 7 ulike farger. Det er et mikroanlegg, der sentralenheten støtter Bluetooth, og dermed ka ta imot trådløs musikk fra smarttelefoner og nettbrett. Eller for de som foretrekker kablet forbindelse kan man koble til de samme enhetene via USB-porten  i fronten, som støtter MP3 og WMA filformat.

For de som foretrekker sølvskiver finnes det også en integrert CD-spiller, som også takler heimebrent. i tillegg har X-CM35 en FM-og AM-tuner.

Høyttalerne som følger med X-CM35 er aktive toveiskonstruksjoner. Det gir mulighet både for bass-boost og for equalizer, for den som måtte finne glede i det.

Pioneer X-CM35 har veil pris i Europa på 229 Euro.

 

Pioneer X-HM15

X-HM15 er et noe mer tradisjonelt kompakt stereosett fra Pioneer. Både når det gjelder design og konsept. Her er det klassisk look på sentralenheten, med front i aluminium.

Serien fås i tre ulike utstyrsvarianter, der basismodellen mangler både Bluetooth og DAB, og har en vil pris på kontinentet på 179 Euro. Legger du til 20 Euro får du X-HM15BT, og da er det sikkert ikke noen overraskelse at Bluetooth er inkludert. For ytterligere 30 Euro får du i tillegg med DAB-radio som også støtter DAB+. Denne modellen heter X-HM15BTD.

Her er det ikke aktive høyttalere som følger med. I stedet har man plassert den 15 watt store forsterkeren inne i receiveren. Høyttalerne er toveiskonstruksjoner, med 4-tommers basselementer.

De nye seriene skal være tilgjengelig fra september og oktober.

 

 

 


Sist redigert mandag, 17 august 2015 11:51
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.