onsdag, 29 juli 2015 09:29

Procession Turntable – unik platespiller fra Walker Audio

Skrevet av

Walker audio har lansert et rimeligere alternative til sin ekstreme flaggskiprigg Proscenium Black Diamond V. Men «lillebror» Procession står på egne ben, og har egenskaper du ikke finner på toppmodellen.

 

Lloyd Walker holder til i utkanten av Pensylvania med bedriften Walker Audio, og produserer i tillegg til HighEnd platespillere og Phonotrinn også tilbehør til vinyl og annet HiFI-utstyr. Toppmodellen Proscenium Black Diamond (PBD) har vært på markedet en godstund, og har rukket å komme til versjon nr. 5. Den kjennetegnes blant annet av luftbåret platetallerken, og motor separert fra platespiller.

Ifølge Lloyd Walkier har han fått mange ønsker om en rimeligere modell, og derfor burde navnet på denne nye modellen være «By Request». Procession er en lang billigere modell enn PBD V, i den grad det er riktig å benytte ordet «billig» i forbindelse med prislapper på 38-45.000,- USD. Det er uansett «a fraction of the cost» sammenlignet med toppmodellen.

 

 

Walker Audio Procession Turntable har i motsetning til toppmodellen droppet den luftbårne platetallerkenen. Men til gjengjeld har den noe som storebror ikke har – den kan bestilles med fjernkontrollert justering av VTA og SRA. Lloyd Walker legger stor vekt på betydningen av korrekt justering av VTA/SRA, og med denne 12-tommers armen kan du sitte i lytteposisjonen og fintune disse innstillingene «by ear».

Walker hevder at dette er verdens første platespiller med mulighet for fjernstyrt justering av VTA og SRA. Det er tilleggsutstyr, og øker prisen fra 38.000,- til 45.000,- USD.

 

 

Les mer om Procession Turntable hos Walker Audio.

 

High End Audio | The Walker Audio Story:

 

Sist redigert onsdag, 29 juli 2015 09:50
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.