onsdag, 15 juli 2015 07:38

Analogy Records produserer og selger originale mastertapes!

Skrevet av

 

Analogy Records hare et unikt konsept. De selger mastertapes som er mikset direkte fra multitrack innspillinger.

 

Roberto Vigo ble født i Genova, og er ingen novise innen lydproduksjon. I 1993 fullførte han utdannelsen i Milan Scuola Civica di Jazz, og har siden jobbet med lyd- og musikkproduksjon.

For to år siden fikk han en ide om å produsere- og selge mastertapes til audiofile kunder, og dette er konseptet i Analogy Records. De jobber direkte med musikere i eget studio, og i stedet for å lage en mastertape som så blir kopiert videre til tapes for salg til sluttbruker, blir hver enkelt tape produsert direkte nedmisket fra multitrackopptaket.

 

 

Analogy Records er ifølge dem selv verdens første plateselskap som gjør dette, og fordelen er åpenbar - man unngår et unødig ledd med potensielt kvalitetstap.

Kunden bestiller tape direkte hos Analogy Records før den enkelte mastertape blir produsert. Kunden kan dermed også selv bestemme en del viktige parametre, som format og kvalitet på tape, innspillingshastighet og eq.

 

 

Analogy Records har to hovedklasser – Premium og Basic. Premium koster 270 Euro, og har i tillegg til høyere kvalitet på tapen en helt annen innpakning, med bl.a. håndlaget boks. Basic koster 90 Euro.

Foreløpig har Analogy Records 9 titler i sitt sortiment.

 

 

Les mer hos Analogy Records.

 

 

 

Sist redigert onsdag, 15 juli 2015 10:18
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.