Sommeren 2019 ble Audioquest sitt nye flaggskip blant lomme-DACer lansert. Audiophile.no har testet Cobalt, og sammenlignet den med de to mindre modellene Dragonfly Black og Red.

Friday, 14 August 2020 16:52

TEST: Matrix X-Sabre PRO MQA, ein ambisiøs sak

Written by

For den som er oppteken av maksimalt god lyd, er det ingen grunn til å nøye seg med ein enkel CD-spelar eller strøymetenester direkte gjennom pc-en. Ved å tappe signalet digitalt og bruke ein ekstern konvertar, kan ein oppnå forbetringar. Matrix er såleis svært interessant å ha i anlegget.

Nye CD-spillere er ikke det som dukker opp hyppigst på HiFI-himmelen nå til dags. Men også her er Denon blant de produsentene som holder fortet.

 

Så har vi kommet til rosinen i pølsa i dette totaloppsettet fra Denon. Streameren DNP-800NE er den eneste streameren i Denon sitt sortiment.

Saturday, 15 July 2017 21:34

TEST: Ifi nano iDSD

Written by

Liten, vellydende og anvendelig - kombinert DAC, hodetelefonforsterker og forforsterker i nanoformat.

Saturday, 27 August 2016 08:14

Revox B 226 “The Signature” CD-spelar

Written by

 

Eg er heldig. Eg eig to av dei beste CD-spelarane som nokon sinne har vorte produsert. Av dei klassiske, i alle fall. Korleis desse står seg mot dei beste i dag, er ei anna historie, som me nok skal koma attende til. Men bli med meg på dette dykket i nær historie, då CD-teknologien var ny og spanande. 

 

Ikke overraskende lanserte Sony en ny serie med Blu-ray spiller i år. Jeg har testet den rimeligste modellen, og det er ikke fritt for at den toner flagg.

 

Når noe virker for godt til å være sant, er det som regel det. Som regel…

Eg har kjøpt ny CD-spelar, og det er ein 30 år gamal Philips. Så då trengs nok ei forklaring.

Thursday, 26 June 2014 12:32

Oppo BDP-105D i heimen

Written by

Eg har prøvd spelarane frå Oppo tidlegare. Karl Erik har minna om mi omtale av den kontroversielle ”nynorskspelaren”, som var mi fyrste erfaring med dette merket. Men faktisk er eg eigar av den ein gong så rimelege DV-981HDsom har vore ein utmerka DVD-spelar, og stort sett grei som (SA)CD-spelar, sjølv om han var rasande billeg i si tid, og såleis heller ikkje på nokon måte særleg påkosta. Sidan den gong har Oppo fått ny importør, og dei har tydelegvis satsa enormt på produktutvikling. 

Noen produkter greier i høyden å fremkalle et diskret gjesp ved sin ankomst. Bladelius Mimer befinner seg på den motsatte enden av skalaen.

Les mer:

Wednesday, 06 November 2013 15:23

Linnduellen del 5 – Konklusjon

Written by

Her har vi kommet frem til den store oppsummeringen av Linnduellen. En duell mellom Akurate CD og Akurate DS. Eller er det egentlig det?

Les mer.

Friday, 01 November 2013 19:36

Linnduellen – del 4 – Linn Akurate DS.

Written by

Vi har kommet frem til del 4 av den store Linnduellen. Der finner vi streameren Akurate DS.

Les mer:

Etter et alt for langt opphold publiserer vi nå del 3 i denne artikkelserien.

Les mer:

Thursday, 07 January 2010 06:51

Thule Space DVA250B Digit II

Written by

Den danske produsenten Thule har helt sluttet med å produsere rene CD-spillere. Til gjengjeld er det et digert kobbel med ulike varianter av DVD-spillere. Jeg har lånt toppmodellen.

 

Tuesday, 31 March 2009 23:00

Linnduellen – del 2, Linn Akurate CD

Written by

Vi har kommet fram til del 2 av duellen mellom CD-spilleren Linn Akurate CD og nettverkspilleren Linn Akurate DS. Les testen av Akurate CD.

 

Saturday, 31 January 2009 23:00

Linnduellen – Del 1, introduksjon

Written by

Linn har i noen år hatt en multiformatspiller som av mange har blitt regnet med i tetsjiktet også betraktet som ren CD-spiller. Hvordan står denne seg når den får konkurranse fra ny teknologi?

 

Wednesday, 30 April 2008 23:00

CARY 306 Pro Sacd

Written by

Etter å ha levd lykkelig med en oppgradert og moddet DP/teac combo i et par år, meldte oppgraderingsspøkelset seg igjen, og min søken etter den “perfekte” cd spiller begynte.
Cary 306 PRO som også spiller SACD vart valget...

Monday, 31 December 2007 23:00

Pioneer DV-600AV – en ulv i fårikål

Written by

Pioneer har alltid vært en produsent som har levert skarpskodde kandidater når det skal tevles i øvelsen DVD-avspilling. Vi har stiftet nærmere bekjentskap med den største av budsjettspillerne.

Wednesday, 31 October 2007 23:00

Demonstrasjon av Linn Klimax DS hos Kontrapunkt

Written by

Linn Klimax DS er et av de mest spennende hifi-produkter for tiden.
Linn har vært på besøk hos sin norske representant Kontrapunkt for å demonstrere sitt bud på fremtidens musikkformat. Og Rudi har sendt følgende reportasje til publisering på www.audiophile.no

Thursday, 31 May 2007 23:00

Creek Classic CD-spelar

Written by

Etter den glimrande CD50 har Creek no tre modellar. Vi prøver her ut den som høyrer til Classic-serien.
Eg trur du bør lese begge artiklane, for desse apparata passar saman som salt og pepar, kniv og gaffel, gut og jente....

Page 1 of 4