Monday, 19 May 2003 23:00

Drømmekveld på Hifiklubben

Hva blir det når du tar det beste Classé har laget, det beste fra B&W og 4 audiofile gutter fra 23 til 44 år og sender dem inn i fri dressur i en Hifiklubb-butikk? Jo; svært høy musikk og VELDIG mye moro!

 av Stian Gårdsvoll, 20.mai 2003 

Dette lyttet vi til:

 

  • Classé Omega SACD
  • Classé Omega Pre
  • Classé Omega Monoblokker
  • Classé CDP-30
  • Denon DVD-A1
  • B&W Signature 800
  • Tara Labs AIR 1 kabling

Tidlig i mai gikk det ut bud om at Hifiklubbens 1 million kroners demoanlegg var på vei til Trondheim. Fullt Classé Omega elektronikk-oppsett og B&W Signature 800 høyttalere. Dette måtte vi selvfølgelig sjekke ut! Men før vi rakk å sende inn påmeldingen så ramlet det inn en mail fra daglig leder hos Hifiklubben her i Trondheim der han spurte om vi "kunne tenke oss" en privat demo for redaksjonen.... dumt spørsmål! 
Man kan trygt si at forventningene var høye. 2 av oss har selv Nautilus-høyttalere og forventet en viss avkastning på prisforskjellen. Og elektronikken er lovprist i tunge magasiner som Stereophile og har spesifikasjoner som får selv den mest nøkterne elektronikkingeniør til å sikle...

Vi hadde på forhånd bedt om en DVD-Audio kilde i tillegg da vi har noen referanseplater på DVD-Audio. Dette ble ivaretatt med en utvidelse av anlegget med en Denon DVD-A1.


Det er vanskelig å få et presist inntrykk av hvordan oppsettet låter når man ikke lytter i sitt vanlige miljø. Lytteforholdene på Hifiklubben var ikke optimale, med et veldig stort lokale og en stor glassvegg 3-4 meter bak anlegget.

Signature-finishen til B&W er noe av det vakreste jeg har sett. Som medlytter Ivar Løkken sa det; "det er ikke billigste finéren dette....". 140 kilo veier en Signature 800, og det låt sånn også!Takk til Hifiklubben i Trondheim for en hyggelig kveld!


Read 93962 times Last modified on Friday, 13 December 2013 21:34